+36-70-315-7262
betegagy.kerekesszek@gmail.com

Rólunk

Cégünk nyugat-európai és skandináv országokból szállít be elsősorban minőségi használt elektromos betegágyakat, kórházi ágyakat, valamint tolószékeket (kerekesszékeket). Emellett elektromosan felállító foteleket, rollátorokat, betegemelőket, fürdőszobai eszközöket és egyéb használt gyógyászati segédeszközöket is értékesítünk.

Célunk, hogy Magyarországon elérhetőek legyenek a nyugat-európai gyártók kiváló minőségű termékei azok számára is, akik nem engedhetik meg maguknak az új termékek megvásárlását. A minőségi termékekért garanciát vállalunk!

Szeretnénk, hogy a hazai piacon olcsón árult kerekes és ápolási székeink olyan betegekhez jussanak el, akik nem engedhetik meg maguknak az új és drága kerekesszékeket, ápolási ágyakat, de azért vágynak a minőségi gyártók által kínált kényelmes, megbízható és strapabíró termékeire.

(Az oldalon található adatok, képek, fényképek a Nyugati Betegágy Bt. szerzői tulajdonát képezik. Azok felhasználása jogi lépéseket von maga után.)

Az áruszállításban szükség esetén segítünk!

Tisztelt Vásárlók! Ha a megrendelt árut saját vagy bérelt eszközzel szállítja vagy szállíttatja el, a szállításból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk. Rögzítő eszközök biztosítása a megrendelő feladata. 

Kedves [field id="name"]!

share with the world

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin